Intresseanmälan

Vi välkomnar nya medlemmar i börja av varje termin. Intag sker för vårterminen i januari och för höstterminen i augusti/september. Om du fyller i intresseanmälan så skickar vi en kallelse till dig inför terminsstart. 

Oavsett om du tränat karate tidigare eller vill prova på karate för första gången så har vi intag för alla åldrar från 6 år och uppåt, även vuxna. Hos oss kommer du träna karatestilen Wado Kai. 

Som ny i klubben har du möjlighet att provträna tre gånger innan du bestämmer dig.

Fyll i intresseanmälan

Klädsel första terminen

Under första terminen kan du träna i träningskläder, t-shirt och collegebyxor eller liknande. Vid gradering som sker i slutet av terminen behöver du ha en gi (karatedräkt). All träningen sker barfota. Du har alltid välklippta naglar och du säkerställer alltid att du tagit av dig klockor/smycken innan träningen. 

Karate för alla åldrar

Karate är en utmärkt motionsform som passar alla åldrar. Det är aldrig för sent att börja träna karate. Träningen kan anpassas utifrån dina förutsättningar och du är den som reglerar intensiteten i din träning. 

Tävla i karate

Många som tränar karate gör det för att de tycker att det är en rolig och allsidig motionsform utan att ha något intresse av att tävla i karate. Du kan träna utan att någonsin tävla i karate. 

Om du är intresserad av tävlingsmomenten så finns det ett flertal tävlingar som du kan åka på. Budokwai Stockholm har goda tävlingsmeriter där Maria Lindberg, vår chefsinstruktör, är en tidigare världsmästare i fight inom stilen Wado International Karate-Do Federation.